Gerincsérv – Így előzzük meg a kialakulását!

A GerincFix cikkéből kiderül, mitől és hogyan alakul ki a gerincsérv, illetve az is, milyen módszerekkel óvhatjuk meg a porckorongokat.

BEMER Terápia: Egészségjavítás mesterfokon

Érelzáródásos megbetegedésekre, akut és krónikus fájdalmak ellen, fáradékonyság, derékproblémák leküzdéséhez is kiváló a Bemer mágnesterápia.

Mindent a manuálterápiáról

A manuálterápia egy gyógytornászok által végzett módszer, mely számos mozgásszervi panaszra nyújt megoldást, kiváló fájdalomkezelő lehetőség.

A hátfájás leggyakoribb kiváltó okai és megelőzésük

A hátfájás egy nagyon általános fogalom, több terület és rengeteg ok húzódhat meg a háttérben. Cikkünkből mindent megtudhat róla és kezeléséről!

Masszázs fajták: ezek jók gerincproblémák ellen

Cikkünk segít, hogy mindent megtudjon a masszázs fajtákról, és, hogy mivel szüntetheti meg gerincbántalmait.

Gerincnyújtás: Ilyen problémákban segíthet

A gerincnyújtás sok, főként a megváltozott életmód miatt kialakult, gerincprobléma esetén gyógyír lehet. Cikkünk segít a fájdalom csökkentésében!

Kineziológia: Milyen problémákra nyújt megoldást?

Cikkünk segít, hogy mindent megtudjon a kineziológiáról és, hogy milyen esetekben nyújthat megoldást!

Koronavírus tájékoztató

Kedves Vendégünk, továbbra is várjuk Önt a megszokott nyitvatartási időben. Stúdiónkban az egészségéről az alábbi intézkedések mellett gondoskodunk:

Copeman hernia

A Copeman hernia a keresztcsont tájékán jól tapintható babnyi vagy nagyobb mogyorónyi fájdalmas csomók amelyek  a fascia lumbodorsalison tapinthatóak és az izomfascia alatti zsírszövet okozza. A csomók lényegében a zsírszövet sérve ami kidudorodik az elgyengült bőnyén keresztül. A szalagok közé beszorult kötőszövet időközönként be is gyullad. Szabad szemmel jellemzően nem láthatóak, de újakkal könnyen kitapinthatóak […]

Kineziológiai tapasz

Mi a kineziológiai tapasz. Mire jó? Mit tartalmaz? Mi a jótékony hatása helyes használat esetén. Mit okoz a rossz felhelyezés. Javallatok és ellenjavallatok.