fbpx
  • GerincFix Gerinc Dekompressziós Kezelés

Gerinc dekompressziós kezelés

A GerincFix® hippokratészi elveken működő ayurvédikus gépi dekompressziós kezelés ruhában történik, nem kell levetkőzni.

Kényelmes pozícióban, relaxáltan vízszintes testhelyzetben élvezheti a porckorongok “fellélegzését”, ahogy az eljárás alatt kíméletesen nyúlnak a gerinc melletti izomkötegek (paravertebrális izomzat) és távolodnak kicsit egymástól a csigolya felszínek, ezáltal fokozatosan megtörténik a porckorongokról a teherlevétel.

A nyomás (compressio) alatt lévő csigolyák közötti porckorongok igyekszenek visszanyerni eredeti alakjukat, a szélek (periféria) felől a kiboltosulások illetve kitüremkedések törekszenek a középpont (centrum) felé és az elvesztett vízmennyiséget fokozatosan “visszaszívják” a környezetükből, újra hidratálódnak.

A gerincoszlop melletti feszes (spasztikus) izomzat visszafordíthatóan (reverzibilisen) megnyúlik ezáltal elősegítve az ellapult porckorongok eredeti alakjának visszaállítását, az esetleges gyöki érintettség megszűnését vagy mérséklődését.

A kezelés után célszerű fél órát legalább pihenni és a kezelés előtt illetve után egy-egy pohár tiszta vizet elfogyasztani.

Választható kezelések:

„GerincFix Pro”

30 perc
dekompressziós kezelés

8.100 helyett:

„GERINCFIX PRO” KEZELÉS A GERINC EGÉSZSÉGÉÉRT

A „GerincFix Pro” már egy hosszabb ideig tartó dekompressziós kezelésünk. Azoknak lehet tökéletes választás akiknek nagyon fontos az időtényező, de már alaposabb gerincnyújtáson vennének részt.

30 perc GerincFix® gépi dekompressziós kezelés

„GerincFix Basic”

20 perc
dekompressziós kezelés

„GERINCFIX BASIC” ALAP KEZELÉS A GERINC EGÉSZSÉGÉÉRT

A „GerincFix Basic” alap kezelés a legegyszerűbb és leggyorsabb dekompressziós kezelésünk. Azoknak lehet tökéletes választás akiknek nagyon fontos az időtényező, ugyanis ez a legrövidebb időtartamú kezelésünk.

20 perc GerincFix® gépi dekompressziós kezelés

VÉLEMÉNYEK

Bence Kádár
Bence Kádár
2023-11-17
A Ferenc terre jarok Matehoz, csak ajanlani tudom mind ot mind a helyet. Rendkivul kedves, profi es jo arc mindenki, mindig tisztasag es kellemes kornyezet var, nem futoszalag, erdeklodnek a hogyletem irant, tippeket adnak otthoni tornahoz es szemelyre szabott kezelesekkel keszulnek, nem lehuzni akarnak. Tenyleg 5*
Ádám Czibulyás
Ádám Czibulyás
2023-10-12
Kedves recepciós, remek masszőr és még tippeket is kaptam a gyógytornához, amire most mindennél nagyobb szükségem van. Mentem volna a héten is, de az idegbecsípődéshez még úgy tűnik hiányzott egy megfázás. ???? Maximálisan elégedett vagyok.
Laszlo Kenez
Laszlo Kenez
2023-06-21
Ferenc téren voltam, utcafront, mégis csendes a légkör. A foglalási rendszer gond nélkül működik, mindenki nagyon udvarias. Kínálnak vízzel, érdemes elfogadni. Halk nyugtató zene, Mészáros Erzsébet masszírozott, bár volt, hogy a határaimat feszegette, de sosem volt fájdalmas. Nagyon figyelmes, mindig azt kaptam, amit kértem, az időt maximálisan kitölti. Nem tudok negatívumot mondani, csakis ajánlani tudom.
Bergendi Ferenc
Bergendi Ferenc
2023-06-19
Maximális odafigyelès,tudàs,kellemes környezetben,profi személyzet. Jó technika,új gépekkel végrehajtott vizsgálat. Csak ajánlani tudom,akinek sürgős mri,CT,ultrahang kell.
Nóra Fedor
Nóra Fedor
2023-05-04
Mészáros Erzsébetnél voltam és csak pozitívat tudok mondani, erős kezű masszőr, azonnal rátapint a problémás pontokra és megdolgozza őket :) Remélem rendszeres lesz a látogatásom!!
Péter Kovács
Péter Kovács
2023-04-28
Bemer kezelésre mentem, kellemes relaxációs élményben volt részem.

Első Ingyenes 20 perces dekompressziós kezelésem

20 perc
dekompressziós kezelés

5.400 helyett:

LEGELSŐ INYENES ALKALOM: „GERINCFIX BASIC” ALAP KEZELÉS A GERINC EGÉSZSÉGÉÉRT

A „GerincFix Basic” alap kezelés a legegyszerűbb és leggyorsabb dekompressziós kezelésünk. Azoknak lehet tökéletes választás akiknek nagyon fontos az időtényező, ugyanis ez a legrövidebb időtartamú kezelésünk.

© 2018 - 2021 GerincFix.hu (SPINEXPERT Kft.) - Minden jog fenntartva!