fbpx
  • GerincFix Gerinc Dekompressziós Kezelés

Gerinc dekompressziós kezelés

A GerincFix® hippokratészi elveken működő ayurvédikus gépi dekompressziós kezelés ruhában történik, nem kell levetkőzni.

Kényelmes pozícióban, relaxáltan vízszintes testhelyzetben élvezheti a porckorongok “fellélegzését”, ahogy az eljárás alatt kíméletesen nyúlnak a gerinc melletti izomkötegek (paravertebrális izomzat) és távolodnak kicsit egymástól a csigolya felszínek, ezáltal fokozatosan megtörténik a porckorongokról a teherlevétel.

A nyomás (compressio) alatt lévő csigolyák közötti porckorongok igyekszenek visszanyerni eredeti alakjukat, a szélek (periféria) felől a kiboltosulások illetve kitüremkedések törekszenek a középpont (centrum) felé és az elvesztett vízmennyiséget fokozatosan “visszaszívják” a környezetükből, újra hidratálódnak.

A gerincoszlop melletti feszes (spasztikus) izomzat visszafordíthatóan (reverzibilisen) megnyúlik ezáltal elősegítve az ellapult porckorongok eredeti alakjának visszaállítását, az esetleges gyöki érintettség megszűnését vagy mérséklődését.

A kezelés után célszerű fél órát legalább pihenni és a kezelés előtt illetve után egy-egy pohár tiszta vizet elfogyasztani.

Választható kezelések:

“GerincFix Pro”

30 perc
dekompressziós kezelés

7900 helyett:

“GERINCFIX PRO” KEZELÉS A GERINC EGÉSZSÉGÉÉRT

A “GerincFix Pro” már egy hosszabb ideig tartó dekompressziós kezelésünk. Azoknak lehet tökéletes választás akiknek nagyon fontos az időtényező, de már alaposabb gerincnyújtáson vennének részt.

30 perc GerincFix® gépi dekompressziós kezelés

“GerincFix Basic”

20 perc
dekompressziós kezelés

5900 helyett:

“GERINCFIX BASIC” ALAP KEZELÉS A GERINC EGÉSZSÉGÉÉRT

A “GerincFix Basic” alap kezelés a legegyszerűbb és leggyorsabb dekompressziós kezelésünk. Azoknak lehet tökéletes választás akiknek nagyon fontos az időtényező, ugyanis ez a legrövidebb időtartamú kezelésünk.

20 perc GerincFix® gépi dekompressziós kezelés

VÉLEMÉNYEK

Első Ingyenes 20 perces dekompressziós kezelésem

20 perc
dekompressziós kezelés

5900 helyett:

LEGELSŐ INYENES ALKALOM: “GERINCFIX BASIC” ALAP KEZELÉS A GERINC EGÉSZSÉGÉÉRT

A “GerincFix Basic” alap kezelés a legegyszerűbb és leggyorsabb dekompressziós kezelésünk. Azoknak lehet tökéletes választás akiknek nagyon fontos az időtényező, ugyanis ez a legrövidebb időtartamú kezelésünk.

© 2018 - 2021 GerincFix.hu (SPINEXPERT Kft.) - Minden jog fenntartva!