BEMER Terápia: Egészségjavítás mesterfokon

Érelzáródásos megbetegedésekre, akut és krónikus fájdalmak ellen, fáradékonyság, derékproblémák leküzdéséhez is kiváló a Bemer mágnesterápia.

Mindent a manuálterápiáról

A manuálterápia egy gyógytornászok által végzett módszer, mely számos mozgásszervi panaszra nyújt megoldást, kiváló fájdalomkezelő lehetőség.

A hátfájás leggyakoribb kiváltó okai és megelőzésük

A hátfájás egy nagyon általános fogalom, több terület és rengeteg ok húzódhat meg a háttérben. Cikkünkből mindent megtudhat róla és kezeléséről!

Gerincnyújtás: Ilyen problémákban segíthet

A gerincnyújtás sok, főként a megváltozott életmód miatt kialakult, gerincprobléma esetén gyógyír lehet. Cikkünk segít a fájdalom csökkentésében!

Kineziológia: Milyen problémákra nyújt megoldást?

Cikkünk segít, hogy mindent megtudjon a kineziológiáról és, hogy milyen esetekben nyújthat megoldást!

Kérdések és válaszok a szakmai kompetenciáról

Mostanában sok kérdés érkezik felénk levélben és személyesen is, hogy milyen betegségeket gyógyítunk? Ebben a cikkben szeretnénk egy kicsit a dolgokat a helyükre rakni és legfőképpen tisztázni, hogy kinek mi is a feladata, de leginkább mi a szakmai kompetenciája.

Az eper pozitív élettani hatásai az emberi szervezetre

Ilyenkor tavasz tájékán érik be az egyik kedvenc gyümölcsünk, az eper. Az eper nemcsak gyerekek és felnőttek kedvenc aromás, lédús gyümölcse, hanem egy sor talán kevésbé ismert egészségvédő tulajdonsága is van, beleértve a mozgató passzív és aktív szervrendszerünket.

De nehéz az iskolatáska

Egy bostoni gyerekkórház úgy véli, hogy minden gyerek ellentartással kompenzálja a túl nehéz iskolatáskát oly módon, hogy előrehajol és a nyakát felfele szegi. Ez a testtartás degenerációkat hoz létre a gerincoszlopban és az érintett idegrendszerben is…

A gerinc görbületeinek fejlődése

A fiziológiailag egészséges gerincoszlop kialakulásáért igen nagy mértékben felelősek mi szülők is. Nézzük meg, hogy mi szülők mit is tehetünk illetve mit ne tegyünk meg a gyerekünk korai fejlődési szakaszában a gerincoszlop épségének megóvása érdekében …

Sportolóknak is segít

A sportolók a jobb teljesítmény elérése érdekében fejlesztik a gyorsaságot az állóképességet és az erőt. Egy megfelelően megtervezett és véghezvitt edzésterv esetében nem szoktak sérülések létrejönni. Az élet viszont azt mutatja, hogy bizony a profin megtervezett edzéstervek alatt is jönnek létre elváltozások a szervezetben.