Hátfájás, mint a világméretű testi panaszok fő oka

derékfájás

Majdnem mindenki szenved életében legalább egyszer hátfájásban. Egy majdnem 50 országot felölelő kutatás eredményeként minden tizedik embernek szinte naponta kell foglalkoznia a hátfájásával. 1990 és 2017 között a hátfájásban szenvedő emberek száma jelentősen megnövekedett a világban. Kutatók szerint ez a szám eléri a 60 milliót. Jelenleg körülbelül a világ lakosságának a 13%-át érinti a valamilyen háttal, gerincoszloppal, deréktájjal kapcsolatos panasz. 

Derékfájás okai

Derékfájás okai: Ülő munka

Mivel egyébként is elöregszik a társadalom szükség van gyors kutatásokra és megoldásokra, hogy minél jobban megértsük a hátfájdalmakat és azon belül is az ágyéki vagy deréktáji (lumbális) szakasz fájdalmait. Általában a legtöbb derékfájás oka idegi érintettség, izom feszülés (izomspazmus), vagy csak egyszerűen a folyamatos és hosszan tartó irodai ülőmunka miatt alakul ki.

Derékfájás ellen

A derékfájdalom megelőzhető és mérsékelhető non invazív vagy máskülönben konzervatív eljárással, gyógyszerek nélkül különböző tornagyakorlatokkal, életmód váltással és speciális manuálterápiákkal.

A GerincFix

A GerincFix protokollja valamint a szakember gárdája fel van készítve a hátfájdalmak gyógyszerek nélküli fájdalommentes, kíméletes, de mégis hatásos kezelésére. Az általunk kidolgozott protokoll a legmakacsabb hátfájásokat is mérsékli 3-4 kezelés alatt. Megfigyeléseink azt mutatják, hogy a GerincFix terápiák hatásosan csökkentik főleg a krónikus hát és derékfájásokat valamint megelőzik a jövőbeni kialakulásuknak a lehetőségét. Kezeléseink a legnagyobb hangsúlyt  a megelőzésre fektetjük.

A GerincFix Stúdió masszőrei között megtalálhatók azok a gerinc terapeuták, akik segíteni tudnak Önnek. A GerincFix csapata kizárólag jól képzett szakemberekből. Rendszeres szakképzéseken vesznek rész, ahol elsajátítják azokat a kezelési módokat amikkel csökkenthetik a gerinc bántalmak okozta fájdalmat.

Célunk, hogy minden derékfájással küszködő kliensünk arcára visszacsaljuk a mosolyt és mihamarabb fájdalommentesen visszatérhessenek a napi megszokott aktivitásaikhoz.

Számunkra a legnagyobb megbecsülés és siker az, amikor visszatérő vendégeink hálásan megszorítják a kezünket, hogy végre fájdalom nélkül élhetnek teljes életet.

Mindenkin mi sem tudunk segíteni, de a legtöbb hozzánk forduló embertársunk hátfájással kapcsolatos problémáira van valamilyen megoldási javaslatunk.

Amit megtehetsz ma ne hagyd holnapra, szól a mondás. Fájdalmakkal is lehet élni, de minek szenvedni ha nem muszáj?

Ismerd meg a GerincFix Stúdiók kezeléseit most!