fbpx
 • Mollinary kinetikus masszázságy

Masszázs kezelések

A rendszeres, megelőzésképpen és szakértelemmel végzett masszázs sokat segít a gerinc degeneratív megbetegedésein illetve a térd és csípő ízületeiben csökkenti a kompresszióból adódó porcfelszíneket érintő súrlódásokat az izmok nyújtása által. A célunk, hogy dinamikus, megfelelően rugalmas izomzatot hozzunk létre.

A mechanikai hatásokon felül a masszázskezelés esetében egy sor élettani hatás segít a fájdalom megszüntetésében illetve az izomzat, a lágy szervek regenerálódásában:

 1. Javul az izomzat oxigénellátottsága
 2. Segíti a salakanyagok kiürülését
 3. Hormonális (bradykinin, histamin) hatások alakulnak ki illetve
 4. Áthangolódik a vegetatív idegrendszer is a feszült szimpatikusból a nyugalmi paraszimpatikusba
 5. A sejtközötti térből elszállítódik a víz (ödéma)
 6. Izom tónusa normalizálódik
 7. A fájdalmas csomók pár kezelés alatt megszűnnek
 8. Izomláz csökken
 9. Csökken a görcsképződési hajlam (sportolóknál is)
 10. Csökken a stresszes, feszült állapot ami végső soron az izmokra is hatással van

A szakképzett masszőr különböző speciális technikákkal feloldja az izom feszüléseket (spazmusokat), a letapadt izmokat,  fellazítja a kötőszöveteket, a kötőszövetes hártyákat (fasciát), vérbőséget (hiperémiát) hoz létre az adott régióban.

A masszázs történhet ruhában vivőanyag nélkül, illetve lehet olajos vagy krémes vivőananyag használatával is.

A vivőanyag általában természetes hatóanyagú gyógynövény illóolajat tartalmazó bázis (szőlőmag, olíva stb.) olaj vagy bőrbarát masszázskrém, illetve ritkább esetben talcum (porrá őrölt zsírkőpor).

A vivőanyag a klienssel együttműködve kerül kiválasztásra figyelembe véve az elérendő célokat.

Vivőanyag nélküli masszázst elsősorban a székes masszázs csomagoknál alkalmazunk.

Míg vivőanyagot alapesetben a részmasszázst (GerincFix 30)  vagy teljes testes masszázst  (GerincFix Exclusive 60 és 90) tartalmazó csomagok esetén használunk.

A kezelések után célszerű fél órát legalább pihenni és a kezelés előtt illetve után egy-egy pohár tiszta vizet elfogyasztani.

Választható kezelések:

GerincFix 90 masszázs

90 perc
olajos/krémes masszázs

12 900 Ft helyett:

A GerincFix 90 masszázskezelés a teljes testes masszázskezelést tartalmazza az ergonomikus, kényelmes Mollinary kinetikus masszázságyon. A teljes test masszázsa háton fekve kezdődik és hason fekve fejeződik be.

A teljes test masszázsa a talp, has, mellkas, régiókat is magába foglalja. Az arc és hajas fejbőr kezelése megbeszélés kérdése.

A 90 perc időtartam nálunk a leghosszabb masszázskezelés és már bőségesen elegendő, hogy kompromisszumok nélkül át legyen dolgozva a teljes test izomzata, lágy szövete.

GerincFix 60 masszázs

60 perc
olajos/krémes masszázs

10 900 Ft helyett:

A GerincFix 60 masszázskezelés fél vagy teljes testes masszázskezelést tartalmaz a kényelmes Mollinary kinetikus masszázságyon.

A fél test azt jelenti, hogy hason fekve kb. 20-30 perc alsó végtagok és kb. 30-40 perc derék-hát-nyak vállöv masszázsa.

A teljes test masszázsa háton fekve kezdődik és hason fekve fejeződik be. A teljes test masszázs esetében a talp-, has-, mellkas, arc-hajas fejbőr alapban nem kerül bele, de meg lehet beszélni a masszőrrel, hogyha egy-egy régiót mégiscsak kellene érinteni és ő az időkeretet végig gondolva beállítja a kezelési menetet.

A 60 perc időtartam már bőségesen elegendő, hogy kompromisszumok nélkül át legyen dolgozva egy adott régió izomzata, lágy szövete.

GerincFix 30 masszázs

30 perc
olajos/krémes masszázs

6 900 Ft helyett:

A GerincFix 30 masszázskezelés tartalmaz egy 30 perces vivőanyagos rész masszázskezelést a kényelmes Mollinary kinetikus masszázságyon.

A részmasszázs azt jelenti, hogy hát, nyak-vállöv, derék-far területe (lumbogluteális régió), alsó végtagok, felső végtagok, mellkas, talp vannak szakszerűen és alaposan megmasszírozva.

A 30 perc időtartam már bőségesen elegendő, hogy kompromisszumok nélkül át legyen dolgozva egy adott régió izomzata, lágy szövete.

GerincFix székes masszázs

25 perc
székes masszázs

4 900 Ft helyett:

A GerincFix székes masszázs kezelés egy viszonylag gyors 25 perces kezelést jelent a háti szakaszon levetkőzés nélkül, tehát ruházaton keresztül egy kényelmes speciális masszázsszéken.

Akkor ajánljuk Önnek, ha nem szeretne vagy éppenséggel nem tud az ágyra felfeküdni vagy esetleg allergia, bőrbetegség, inkontinencia vagy az intimitás miatt nem szeretne levetkőzni még részlegesen sem.

A kezelés értelemszerűen vivőanyag nélküli, tehát szárazon, ingen, pólón keresztül történik jellemzően nyomkodó, dörzsölő speciális mozdulatokkal.

Lényegében kicsit csökkentve, de ugyanazokat az élettani hatásokat lehet elérni a székes masszázzsal, mint az ágyon végzett vivőanyagos masszázzsal.

Vélemények

Akció

Első Alkalommal Ajándék 5900Ft értékű 20 perces Gépi Gerinc Dekompressziós Kezelés. Foglaljon időpontot online most:

© 2018 - 2021 GerincFix.hu (SPINEXPERT Kft.) - Minden jog fenntartva!