fbpx
 • Mollinary kinetikus masszázságy

Masszázs kezelések

Első Alkalommal Ajándék 5900Ft értékű 20 perces Gépi Gerinc Dekompressziós Kezeléssel:

A rendszeres, megelőzésképpen és szakértelemmel végzett masszázs sokat segít a gerinc degeneratív megbetegedésein illetve a térd és csípő ízületeiben csökkenti a kompresszióból adódó porcfelszíneket érintő súrlódásokat az izmok nyújtása által. A célunk, hogy dinamikus, megfelelően rugalmas izomzatot hozzunk létre.

A mechanikai hatásokon felül a masszázskezelés esetében egy sor élettani hatás segít a fájdalom megszüntetésében illetve az izomzat, a lágy szervek regenerálódásában: 

 1. Javul az izomzat oxigénellátottsága
 2. Segíti a salakanyagok kiürülését
 3. Hormonális (bradykinin, histamin) hatások alakulnak ki illetve
 4. Áthangolódik a vegetatív idegrendszer is a feszült szimpatikusból a nyugalmi paraszimpatikusba
 5. A sejtközötti térből elszállítódik a víz (ödéma)
 6. Izom tónusa normalizálódik
 7. A fájdalmas csomók pár kezelés alatt megszűnnek
 8. Izomláz csökken
 9. Csökken a görcsképződési hajlam (sportolóknál is)
 10. Csökken a stresszes, feszült állapot ami végső soron az izmokra is hatással van

A kezelések után célszerű fél órát legalább pihenni és a kezelés előtt illetve után egy-egy pohár tiszta vizet elfogyasztani.

Választható kezelések:

“GerincFix 30″ masszázs”

30 perc
olajos/krémes masszázs

5 900 Ft helyett:

“GERINCFIX 30” MASSZÁZSKEZELÉS

A “GerincFix 30” masszázskezelés tartalmaz egy 30 perces vivőanyagos rész masszázskezelést a kényelmes Mollinary kinetikus masszázságyon.

30 perces vivőanyagos rész masszázskezelés Mollinary®  kinetikus masszázságyon

A részmasszázs azt jelenti, hogy hát, nyak-vállöv, derék-far területe (lumbogluteális régió), alsó végtagok, felső végtagok, mellkas, talp vannak szakszerűen és alaposan megmasszírozva. A 30 perc időtartam már bőségesen elegendő, hogy kompromisszumok nélkül át legyen dolgozva egy adott régió izomzata, lágy szövete. A vivőanyag általában természetes hatóanyagú gyógynövény illóolajat tartalmazó bázis (szőlőmag, olíva, stb.) olaj vagy bőrbarát masszázskrém illetve ritkább esetben talcum (porrá őrölt zsírkőpor). A vivőanyag a klienssel együttműködve kerül kiválasztásra figyelembe véve az elérendő célokat. A szakképzett masszőr különböző speciális technikákkal feloldja az izom feszüléseket (spazmusokat), a letapadt izmokat,  fellazítja a kötőszöveteket, a kötőszövetes hártyákat (fasciát), vérbőséget (hiperémiát) hoz létre az adott régióban.

“GerincFix 60″ masszázs”

60 perc
olajos/krémes masszázs

9 900 Ft helyett:

“GERINCFIX 60” MASSZÁZSKEZELÉS

A “GerincFix 60” masszázskezelés már egy fél vagy teljes testes masszázskezelést tartalmaz a kényelmes Mollinary kinetikus masszázságyon.

60 perc fél vagy teljes testes masszázskezelés Mollinary® kinetikus masszázságyon

fél test  azt jelenti, hogy hason fekve kb. 20-30 perc alsó végtagok és kb. 30-40 perc derék-hát-nyak vállöv masszázsa.

teljes test masszázsa háton fekve kezdődik és hason fekve fejeződik be. A teljes test masszázs esetében a talp-has-mellkas.arc-hajas fejbőr alapban nem kerül bele, de meg lehet beszélni a masszőrrel, hogyha egy-egy régiót mégiscsak kellene érinteni és ő az időkeretet végiggondolva beállítja a kezelési menetet.

A 60 perc időtartam már bőségesen elegendő, hogy kompromisszumok nélkül át legyen dolgozva egy adott régió izomzata, lágy szövete. A vivőanyag általában természetes hatóanyagú gyógynövény illóolajat tartalmazó bázis (szőlőmag, olíva, stb.) olaj vagy bőrbarát masszázskrém illetve ritkább esetben talcum (porrá őrölt zsírkőpor). A vivőanyag a klienssel együttműködve kerül kiválasztásra figyelembe véve az elérendő célokat. A szakképzett masszőr különböző speciális technikákkal feloldja az izom feszüléseket (spazmusokat), a letapadt izmokat,  fellazítja a kötőszöveteket, a kötőszövetes hártyákat (fasciát), vérbőséget (hiperémiát) hoz létre az adott régióban.

“GerincFix 90 masszázs”

90 perc
olajos/krémes masszázs

12 900 Ft helyett:

“GERINCFIX 90” MASSZÁZSKEZELÉS

A “GerincFix 90” masszázskezelés a teljes testes masszázskezelést tartalmazza az ergonomikus, kényelmes Mollinary kinetikus masszázságyon.A teljes test masszázsa háton fekve kezdődik és hason fekve fejeződik be. A teljes test masszázsa a talp, has, mellkas, régiókat is magába foglalja. Az arc és hajas fejbőr kezelése megbeszélés kérdése. 

90 perc teljes testes masszázskezelés Mollinary® kinetikus masszázságyon

A 90 perc időtartam nálunk a leghosszabb masszázskezelés és már bőségesen elegendő, hogy kompromisszumok nélkül át legyen dolgozva a teljes test izomzata, lágy szövete. A vivőanyag általában természetes hatóanyagú gyógynövény illóolajat tartalmazó bázis (szőlőmag, olíva, stb.) olaj vagy bőrbarát masszázskrém illetve ritkább esetben talcum (porrá őrölt zsírkőpor). A vivőanyag a klienssel együttműködve kerül kiválasztásra figyelembe véve az elérendő célokat. A szakképzett masszőr különböző speciális technikákkal feloldja az izom feszüléseket (spazmusokat), a letapadt izmokat,  fellazítja a kötőszöveteket, a kötőszövetes hártyákat (fasciát), vérbőséget (hiperémiát) hoz létre az adott régióban.

“GerincFix székes masszázs”

25 perc
székes masszázs

3 900 Ft helyett:

“GERINCFIX” SZÉKES MASSZÁZS

A GerincFix székes masszázs kezelés egy viszonylag gyors 25 perces kezelést jelent a háti szakaszon levetkőzés nélkül, tehát ruházaton keresztül egy kényelmes speciális masszázsszéken. Akkor ajánljuk Önnek, ha nem szeretne vagy éppenséggel nem tud az ágyra felfeküdni vagy esetleg allergia, bőrbetegség, inkontinencia vagy az intimitás miatt nem szeretne levetkőzni még részlegesen sem.

25 perces hátmasszázs speciális masszázsszéken

A kezelés értelemszerűen vivőanyag nélküli, tehát szárazon, ingen, pólón keresztül történik jellemzően nyomkodó, dörzsölő speciális mozdulatokkal. Lényegében kicsit csökkentve, de ugyanazokat az élettani hatásokat lehet elérni a székes masszázzsal mint az ágyon végzett vivőanyagos masszázzsal.

A szakképzett masszőr különböző speciális technikákkal feloldja az izom feszüléseket (spazmusokat), a letapadt izmokat,  fellazítja a kötőszöveteket, a kötőszövetes hártyákat (fasciát), vérbőséget (hiperémiát) hoz létre az adott régióban.

A székes masszázst egyelőre csak a Ferenc téri stúdiónkban lehet igényelni!

VÉLEMÉNYEK